8 viikkoa käsiä - verkkokurssi

You'll get 1 PDF

Buy this
  • €79.00

Kurssi on tullut myyntiin tammikuussa 2021. Ensimmäisten osallistujien kanssa pidimme pari webinaaria kurssin teemoihin liittyen. Tallenteet näistä löytyvät myös kurssin materiaaleista. Kurssin voi siis ostaa koska tahansa.

Vaikka kurssin nimi onkin '8 viikkoa käsiä', riittää materiaaleissa sarkaa aika pidemmäksi aikaa. Kurssin materiaaleista löytyy ehdotus harjoitusaikatauluksi, jossa on aina kaksi harjoitusta kullekin viikolle. Materiaalia voi kuitenkin käydä läpi oman aikataulun mukaan. Harjoitusten nuotit voi ladata itselleen ja kurssiin liittyvät videot ovat katsottavissa kolmen kuukauden ajan.

*****

Jaska Lukkarinen, Tuomas Rauhala, Tomi Kauppila ja Tuomo Huhdanpää ovat tehneet sinulle kahdeksan viikon kurssin, joka lähestyy käsitekniikkaa eri suunnista. Jokainen opettaja on valinnut muutaman harjoituksen, jotka ovat olleet tärkeitä jonkin tietyn asian kehittymisessä.

Kurssilla saat harjoituksia, joihin paketista löytyy video, jossa harjoitus käydään läpi, toinen video jokaisen harjoituksen taustaan liittyen, nuotti harjoituksesta sekä osasta harjoituksista myös muita soveltamisohjeita. Harjoituksista voi kysyä ja keskustella kurssin osallistujien kesken suljetussa keskusteluryhmässä.

"Olemme valinneet kurssin materiaaliksi joitakin omia suosikkiharjoituksiamme, jotka ovat auttaneet ja kehittäneet meitä erilaisissa rumpujen soittamiseen liittyvissä vaiheissa tai haasteissa. Koska harjoitukset tulevat kovin erilaisilta soittajilta, joiden kehittyminen soittajina on kulkenut kovin erilaisia polkuja, ei kurssin tarkoitus ole edetä jostakin tietystä alkupisteestä vaiheeseen, jossa kaikki kurssin läpi käyneet olisivat millään tavalla valmiita. Sen sijaan ajatuksena on tarjota harjoituksisa, joita huolella harjoittelemalla ja luovasti soveltamalla voi saada vinkkejä ja oivalluksia omaan soittoon."