Time 1 & Time 2 verkkokurssien tarjouspaketti

You'll get 1 PDF

Buy this
  • €100.00

Ostamalla tämän tarjouspaketin saat 2 koodia, joilla voit lunastaa molemmat kurssit sivuiltamme. Lisää Time 1 ja Time 2 verkkosivullamme ostoskoriin ja kassalla syötä alennuskoodisi niin saat lunastetettua kurssisi. Yhden kurssin läpi käymiseen kannattaa varata noin kuukausi niin ehdit käymään harjoitukset läpi rauhassa.

Time 1 kurssiin sisältyy:

-8 harjoituskokonaisuutta nuotinnettuna (osassa yksi harjoitus, toisissa useampi variaatio)

-harjoitukset näytettynä

-8 taustoittavaa videota liittyen harjoituksiin (osassa videoita mukana myös kehnoa huumoria)

-kurssin webinaarit

-klikkiraitoja harjoittelua varten

-kurssin harjoitusaikataulun

-päänsärkyä siitä, että treenit eivät heti onnistu

Time. Timing. Ajoitus. Se mihin kohtaan pulssia ajoittaa soittonsa. Rumpalin tehtävä on pitää huoli siitä, että musiikki luodaan rytmisesti vankalle perustalle. Time on yksi soittamisen tärkeimmistä osa-alueista.

Time-kursseilla keskitymme tärkeisiin aiheisiin kuten kehon liikeratoihin, hengittämiseen, oman soiton kuuntelemiseen, oman äänen käyttöön metronomina, itsevarmuuteen ja luottoon omaan tekemiseen sekä neljäsosa pulssin tuntemukseen. Saat kurssien harjoituksista nuottimateriaalit sekä ideoita, kuinka voit jalostaa harjoituksia pidemmälle. Time 1 kurssi on suunnattu kaikille. Vasta-alkajat saavat kurssilta hyvän pohjan time-harjoitteluun, mutta myös pidemmälle ehtineet voivat tällä kurssilla vahvistaa osaamistaan. Time 2 kurssilla menemme hieman syvemmälle ensimmäisellä kurssilla opittuihin asioihin. Voit halutessasi osallistua molemmille tai vain toiselle kurssille. Suosittelemme käymään ensin Time 1 kurssin, jotta saat vahvan pohjan jatkokurssille.